Over Kunst van het Koken

Voeding loopt als een rode draad door mijn leven. Als ik een opsomming maak van de dingen waar ik blij en enthousiast van word dan heeft het 9 van de 10 keer met eten te maken. En doen wat je leuk vindt is belangrijk dus ben ik in 2006 gestart met kookstudio Kunst van het Koken. Met heel veel plezier heb ik daar 10 jaar lang kookworkshops gegeven.

Hierdoor werd ik geïnspireerd om me verder te verdiepen in voeding en heb de driejarige opleiding tot Natuurvoedingskundige gevolgd op Kraaybeekerhof in Driebergen. Hier heb ik geleerd om verbanden te leggen tussen Diëtetiek, voedingsleer, productkunde en medische basiskennis.  Een logische volgende stap was een praktijk als voedingskundige te beginnen. Ik kwam er al snel achter dat dit niet hetgene was waar ik echt blij van werd.

Mijn passie ligt echt bij het koken. Ik ben weer terug bij waar het ooit mee begon, kunst van het koken: koken voor groepen tijdens retreats, koken voor gezelschappen en mijn kennis en liefde voor gezonde voeding overdragen tijdens kookworkshops.

 

En verder.....

Samen met mijn gezin woon ik nu tijdelijk in Bali. Dit is echt een food heaven! Ik doe hier enorm veel inspiratie op en neem dat in september weer mee naar Nederland. Op reis gaan vind ik geweldig, de andere culturen, eetgewoontes en de mooie natuur ontdekken maakt mij heel gelukkig. Lekker tijd samen met mijn gezin doorbrengen. Op reizen ben ik ook altijd op zoek naar de lokale keukens, op de meest geweldige plekken heb ik kookworkshops gevolgd, de lokale marktjes bezocht en nieuwe producten uitgeprobeerd.

Den Bosch is thuis. Ik vind het heerlijk om nieuwe recepten te creëren, kookboeken te lezen en te koken.  Ik kijk er naar uit om vanaf september weer in mijn eigen keuken te staan en te gaan koken voor iedereen die dat wilt!

Kiki Kusters

0031 650745530(alleen whatsapp)

kiki@kunstvanhetkoken.nl